Prodajate ali oddajate nepremičnino?

Kako pospešiti prodajo ali oddajo in hkrati doseči najboljšo ceno na trgu? 

Z nami ob strani bo lažje!

Naša strast je v iskanju popolnih rešitev za naše stranke. Verjamemo, da dom predstavlja več kot samo zidove in streho. Je prostor, kjer se ustvarjajo spomini, kjer se uresničujejo sanje in kjer se počutite resnično doma. Zato smo zavezani k temu, da vam pomagamo najti nepremičnino, ki se bo popolnoma ujemala z vašimi potrebami, željami in življenjskim slogom. Smo zaupanja vredni partnerji skozi celoten proces.

Naša ekipa strokovnjakov vam bo nudila celovito podporo, od prvega sestanka, v katerem bomo skrbno prisluhnili vašim željam, do uspešno zaključenega posla. Naša predanost vam omogoča, da se sprostite in zaupate, da je vaša nepremičninska pot v varnih rokah. Zanesljivo bomo izpeljali prodajo, oddajo ali nakup nepremičnine ter vas skrbno vodili skozi vse korake postopka. Naša strokovnost zagotavlja tudi trženje vaše nepremičnine na najboljši možen način, s katerim dosežemo ciljno občinstvo in pritegnemo prave stranke.

Ponosni smo na dolgoročne odnose, ki jih gradimo s strankami. Za nas niste samo številka, ampak pomemben del naše skupnosti. Naš cilj je zagotoviti izkušnjo, ki presega vaša pričakovanja, in postati vaši zaupanja vredni svetovalci na področju nepremičnin. Vaše zadovoljstvo je naš največji uspeh.

Pogrešate naravo ali sanjate o mestnem utripu?

Zaupajte nam svoje sanje, cilje in želje,
mi pa bomo naredili vse, kar je v naši moči, da jih uresničimo.

Postopek prodaje ali oddaje

Izberite strokovnjaka

Pripravite se na prodajo.
Dokumentacija o lastništvu, prodajna cena, pravilne informacije o nepremičnini ... Nekdo, ki pozna postopke in vam s svojimi koraki prihrani čas, vam lahko prinese veliko več, kot če bi vse korake na nepremičninski poti naredili sami.

Priprava za oglas

Obilica informacij, ključnih za prodajo, lepe fotografije, točnost informacij, vedeti, kje objaviti in kako pristopiti k prodaji … Oh, da le kaj ne pozabite! Dovolite, da vam naši strokovnjaki pri vsem tem pomagajo, od začetka do konca – mi poznamo pot in že večkrat smo jo prehodili.

Pridobivanje ponudb

Ogled stanovanja – kaj je pomembno pospraviti in kaj ne? Kako pričarati toplino kupcu in na kaj vse paziti? Naj vse to ne bo zastrašujoče. Mi vam stojimo ob strani in vam bomo svetovali, kako pravilno pristopiti, da posel s skupnimi močmi realiziramo v vašo korist.

Zagotovite si brezplačen ogled nepremičnine in posvet z agentom.


Primerjaj oglase

Primerjaj